Az F1-be tartósan betart a Wolff – Friss hírek a hétfői bemutatókról

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Szerződést hosszabbított a Mercedes-főnök, Permane az AlphaTaurihoz tart, Sainz ellógott a Dakaron, elhunyt a balesetet szenvedett motoros: egy helyen a nap hírei.

A hétfői nap legfontosabb híre az volt, hogy Toto Wolff és a Mercedes további három évig meghosszabbította a szerződését. Wolff a csapatfőnök pozíciójában marad, és hangsúlyozta, hogy a bizalom a legfontosabb a közöttük lévő kapcsolatban. A gyengébb eredmények sem fenyegetik a pozícióját, mivel nincs teljesítményzáradék a szerződésében. A hosszabbítás kapcsán elmondta, hogy különböző szerepekben van jelen a csapatban, mint részvényes és az igazgatótanács tagja.
Wolff beszélt a FIA által indított vizsgálatról is, ami ellen és felesége ellen irányult, és kifejezte, hogy az átláthatóság és a magasabb standardok kulcsfontosságúak a sport szempontjából. Ezen kívül a következő évre tervezett autóról, a W15-ösről is szólt, ami jó visszajelzést kapott a tesztpilótátol. Emellett ismertette az új Mercedes, Alpine és Red Bull autók bemutatójának időpontját. Végül, jóváhagyták a Mercedes brackley-i gyárának bővítési terveit, ami a létszám növekedését és a fenntarthatóságra helyezett hangsúlyt jelenti.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések